Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Королівський шлейф на весільній сукні

Королівський шлейф на весільній сукні

Весільна сукня зі шлейфом - це одночасно розкішно і витончено, вишукано і шикарно, грандіозно і романтично. Ця деталь наряду надає весільного образу аристократичності, наречена в сукні зі шлейфом виглядає особливо урочисто і жіночно.А незабутня весільна фотосесія розвівається за вітром?

Мода на сукні зі шлейфом бере свій початок в середньовічній Європі. Такі сукні носили знатні дами, і довжина шлейфу була прямо пропорційна статусу його носії. Найдовші і розкішні шлейфи носили короновані особи. Ця традиція збереглася і в наш час - ви пізнаєте сьогодні покійну принцесу Діану і її весільне вбрання з гігантським шлейфом!

свадебное платье Blake

Сьогодні цю королівську розкіш може дозволити собі кожна наречена. Весільні сукні зі шлейфом займають окрему нішу у світі весільної моди. Ці наряди вибирають дівчата, які прагнуть до розкоші у всьому, починаючи з весільного образу і закінчуючи характером свята. Ще кілька років тому багато наречених відмовлялися від шлейфа зважаючи на його непрактичність. Адже не урочистим розписом і фотосесією єдиної! Протягом дня шлейф неминуче брудниться і втрачає свою привабливість. Зайве говорити, що це не кращим чином позначається на загальній картинці. До того ж хтось із гостей може наступити на нього, і це в кращому випадку призведе до псування вбрання, в гіршому - до падіння нареченої.

Сучасні дизайнери знайшли розв'язання цієї проблеми, підстьобнувши шлейф до сукні так, що він виглядає як продовження спідниці. Таким чином, дівчина може показати наряд у всій красі, відстебнувши шлейф на урочистій церемонії розпису або під час фотосесії, а в решту часу приймати поздоровлення і веселитися з гостями, які не переживаючи за свою безпеку і збереження сукні.

Милі наречені! В салоні весільної моди "Гранд Ажур" ви можете вибрати і купити весільну сукню зі шлейфом на будь-який смак, розмір і бюджет! Просто виберіть вподобані вам моделі в каталогах сайту і запишіться на безкоштовну примірку. А якщо вам важко визначитися з вибором самостійно, приходьте до нас, і наші стилісти-консультанти із задоволенням підберуть сукню для вас!

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan