Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Весільна коротка сукня

Весільна коротка сукня

За старовинними традиціями довжина весільної сукні нареченої означала перспективу довголіття сімейного життя. Тобто чим довша сукня, тим довше триватиме подружжя. Також довга спідниця символізувала чистоту та скромність дівчини.

У наш час довгі сукні, як і раніше, актуальні, але швидше як данина минулим традиціям весільної моди, а не як данина первісному значенню довжини весільної сукні. Сьогодні все більшим попитом, особливо в теплу пору року, користуються короткі весільні вбрання – данина сучасній моді та сучасним традиціям. Коротка весільна сукня дає нареченій можливість створити неповторний весільний образ, в якому вона почуватиметься комфортно та затишно. Звичайно, вибираючи коротке вбрання, що підкреслює фігуру і відкриває ноги, дівчина повинна бути готова до критики з боку більш консервативного старшого покоління, але їй не слід забувати і того, що всі рішення щодо свого весільного образу ухвалює вона і вона.

Коротка весільна сукня зі шлейфом – оптимальний варіант для наречених, які бажають виглядати оригінально та одночасно догодити старшим родичам. Вбрання у стилі ретро з вузькою талією, спідницею довжиною до гомілки та розкльошеним подолом – ідеальне поєднання традицій минулого століття та сучасних модних тенденцій. Для власниць струнких фігур і ніжок існують весільні сукні зі спідницею, що облягають, довжина якої ледве досягає колін.

Дівчата з пишними апетитними стегнами, які бажають наблизити свій силует до ідеалу, можуть вибрати для себе коротке весільне вбрання зі злегка розкльошеною спідницею. Для неординарних екстравагантних наречених існують варіанти моделей з облягаючим верхом і низом, що є багатошаровими пишні спідниці. У таких незвичайних сукнях дівчина перебуватиме у центрі загальної уваги як на церемонії, так і на урочистому святкуванні. А найсміливіші дівчата обов'язково виберуть серед коротких моделей міні-сукню - на радість собі і на заздрість навколишніх, менш розкутим і консервативнішим.

Для наречених, які розписуються і вінчаються в один день, найкраще рішення – сукня-трансформер, оригінальне вбрання, яке легко перетворюється на оздоблення «під обставини». У церкві дівчина буде у довгій спідниці, а на церемонії розпису та святкуванні – у короткій.

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan