Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Платья короткие спереди и длинные сзади

Платья короткие спереди и длинные сзади

Якщо ви не можете вибрати між коротким і довгим платтям, віддайте перевагу їх міксу! У салоні Гранд Ажур на вас чекають і весільні та вечірні сукні вкорочені спереду та довгі ззаду.

Для нареченої

Незважаючи на те, що це відхід від класичного образу, укорочені спереду весільні сукні зі шлейфом – це ідеальний баланс між вишуканим та шикарним. При цьому шлейф уособлює традиції, а передня частина спідниці – сучасність.

Для Подружок нареченої

Для подружок нареченої такі сукні також будуть актуальними. Атласні, шифонові, або вечірні сукні з мереживними аплікаціями в широкому діапазоні кольорів чекають на вас у нашому салоні.

Вечернее платье P3152

Для випускного вечора

Для такої події як випускний, укорочена спереду та довга позаду вечірня сукня просто ідеальний варіант. Тому що воно дуже сучасне, і дозволяє показати гарні ніжки, але водночас виглядає формально та строго. Атласні моделі цього грайливого силуету, варіанти з аплікаціями та вишивкою в наявності в салоні.

Якщо ви шукаєте стильну вечірню чи весільну сукню, то ми із задоволенням задовольнимо ваші пошуки. Чекаємо вас на примірки в салоні Гранд Ажур, до зустрічі!

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan