Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

4 ультра елегантних весільних суконь від салону Гранд Ажур

4 ультра елегантних весільних суконь від салону Гранд Ажур

Якщо говорити про елегантність весільного образу, то треба зауважити, що в цьому випадку мало бути просто красивою нареченою. Необхідно бути бездоганною. Які ж весільні сукні підійде для бездоганного образу? Гранд Ажур пропонує вам, милі нареченої ознайомитися з нашими рекомендаціями.

Spring от Pollardi

Весільна сукня Spring від Pollardi створює чудовий елегантний образ. Силует годе, мереживний декор, сексуальна спинка, бахрома і чудовий шлейф, розшитий мереживними аплікаціями.

Свадебное платье Spring спинка Spring лиф Spring перед

Winter от Pollardi

Воістину шикарна весільна сукня Winter від Pollardi. Молочний колір, чисті лінії крою, виріз на спинці і А-Силуетна пишна спідниця з довгим шлейфом. Акцентом сукні є рукава до ліктя, виконані з мереживною сітки, яка прикрашена стразами.

Свадебное платье Winter лиф Свадебное платье спинка Свадебное платье перед

Juliane от Anna Kuznetcova

Одна з перлин колекції Anna Kuznetcova весільну сукню - Juliane. Воно могло б здатися суворим, якби не глибокий V-подібний виріз. Воно могло б здатися простим, якби не цікавий декор. А тільки зверніть увагу на те, яка у цього сукні спинка ...

свадебное платье Juliane перед свадебное платье Juliane спинка  свадебное платье Juliane лиф

Breeze от Armonia

Вишуканість - синонім елегантності. Що і являє собою весільну сукню Breeze від Armonia - загадкове, лаконічне, витончене. Прямий крій, закритий ліф з з глибоким вирізом і спущеними плечима. Відкрита спинка і декор у вигляді бахолми на ліфі додають образу нотки сексуальності.

Свадебное платье Breeze лиф Свадебное платье Breeze перед Свадебное платье Breeze спинка

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan