Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Атласні сукні від салону Гранд Ажур

Атласні сукні від салону Гранд Ажур

Атлас відноситься до важких щільних тканин з благородним відливом. За рахунок щільної структури та здатності тримати форму творці весільних суконь нерідко використовують цю тканину як основу, поверх якої йдуть легші матеріали. Але також поширені весільні сукні з атласу без використання додаткових тканин. Атлас сам по собі є матеріалом вишуканим, колись улюбленим знатними дамами епохи лицарів, а нині віддають перевагу багатьом сучасним нареченим.

Весільний салон Гранд Ажур представляє свої найкращі весільні сукні з атласу від провідних виробників!

Незважаючи на те, що атлас - важкий матеріал, майстрам вдається створити моделі з нього, переповнені легкістю, ніжністю та трепетом.

  Атласное Свадебное платье VN554

Ще одна величезна перевага атласу перед іншими матеріалами - сукні з нього вигідно виглядають при будь-якому освітленні, струмуючи і переливаючись і на сонці, і при світлі люстр, і в романтичній напівтемряві. Такі властивості позбавляють модельєрів необхідності насичувати сукні декором - весільні сукні з атласу виглядають вишукано і розкішно навіть без стразів, дорогоцінного каміння та іншого оздоблення!

Дорогі нареченої! Найкращі атласні весільні сукні чекають на вас у салоні Гранд Ажур! Приходьте та переконайтеся в цьому самі!

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan