Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Чому кожна наречена потребує дружку?

Чому кожна наречена потребує дружку?

Коли кохана людина нарешті робить пропозицію одружитися, звичайна дівчина чарівним чином трансформується в наречену. З цього моменту починаються приготування - потрібно купити весільну сукню, забронювати ресторан, узгодити меню, і т.д. Не може ж одна наречена займатися цим? Тому перш ніж замислюватися про підготовку, виберіть подружку нареченої

Які обов'язки у Подружки нареченої?

Ця людина повинна бути пунктуальним, відповідальним, і в близьких відносинах з нареченою. Подруга повинна бути активною, адже вона стане прикладом для всіх гостей на весіллі. Свідкові важливо допомагати у всьому, насамперед в плануванні процесу, організувати інших дружок, разом створити незабутній дівич-вечір.

Необов'язково покладати всі обов'язки тільки на плечі однієї обраного свідка, як варіант - прийміть в організації безпосередню участь. Якщо це буде вечірка-сюрприз, то у дружки є можливість попросити допомогу у інших почесних подруг.

Свідок надасть підтримку при виборі весільного наряду - погляд з боку подруги, яка знає про гідність фігури нареченої, дозволить вибрати ідеальне вбрання. У весільному салоні Гранд Ажур також знайдеться образ для подружок.

Є ще одна відмінна ідея - об'єднати дівич-вечір і парубочий вечір! Необов'язково відмовлятися від окремих вечірок, але додаткове свято перезнайомилися друзів з боку нареченої і нареченого. В цьому випадку планування ляже на плечі обох свідків. Як результат - весілля пройде в більш дружній обстава, адже гості вже були знайомі один з одним заздалегідь.


Що надіти почесній подрузі нареченої?

Головний свідок здатна допомогти у виборі кольору і фасону для нарядів подружок. Необхідно врахувати, що названа буде блищати, адже це її свято. Головна умова для почесних подружок - щоб наряд гармоніювали один з одним.

Треба, щоб тони нарядів гармоніювали, необов'язково вибирати однакові фасони. Наприклад, одній дівчині підходить вечірню сукню з запахом, іншу він виділяє в невигідному світлі. Не потрібно вибирати наряд, прикрашені блискітками, стразами, паєтками і т.д. Також відмовтеся від надмірно сексуальних моделей, не використовуйте неонові, чорні кольори або звірині принти. Запам'ятайте, для найважливішої події в житті, виберіть того, хто зможе вас підтримати.



Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan