Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Ідеальна вечірня сукня: створюємо неповторний вечірній образ

Ідеальна вечірня сукня: створюємо неповторний вечірній образ

Збираючись на корпоративну вечірку, весілля подруги, романтичне побачення чи театр, кожна дівчина прагне виглядати красиво і неповторно. Створення її образу починається із правильного вибору вечірньої сукні.


Що таке ідеальна вечірня сукня? Яким воно має бути?

Насамперед сукня для створення ідеального вечірнього образу має підходити дівчині за її зовнішніми даними. Фігура, колір, наявність фізичних дефектів або модифікацій шкіри - все це впливає на вибір. Слід пам'ятати, що світлі відтінки візуально повнять, а темні та холодні кольори, навпаки, візуально роблять фігуру стрункішою. Пишна спідниця або А-силует– універсальне рішення для будь-якої комплекції. А володарки стрункої фігури можуть дозволити собі вибрати між короткими коктейльними сукнями, силуетом року або елегантними вбраннями по фігурі зі спідницею в підлогу.Наприклад, для вечірки в стилі "ретро" підійде коктейльна сукня зі спідницею-кльош, для весілля в королівському стилі - однотонна бальна сукня (такий варіант гарний і для випускного вечора). Для молодіжної тусовки можна вибрати модні вечірні сукні з декором зі стразів чи оригінальними дизайнерськими принтами. А для романтичної вечері цілком підійде закрита вечірня сукня з довгими рукавами, довгою спідницею та спокусливим вирізом на спині або глибоким декольте.

І ще один аспект – почуття міри. Якщо ви - господиня урочистостей та головна дійова особа, то, природно, ви маєте право на кращий і неперевершений вечірній образ. Якщо вас запросили як гість - не прагнете того, щоб затьмарити винувату урочистості. Цим ви можете образити її. До того ж зараз у тренді скромність та стриманість, і, повірте, старанно продуманий вечірній образ, заснований на стриманості, привертає увагу не менше, ніж шик та блиск!

Милі дівчата!

Куди б ви не збиралися і до якої б свято не готувалися, в нашому салоні "Гранд Ажур" знайдуться найкращі вечірні сукні для будь-якого випадку! Приходьте на безкоштовну примірку, наводьте подруг, і наші стилісти допоможуть вам підібрати ідеальну вечірню сукню для будь-якої урочистості. А оскільки з поповненням асортименту ми розпродаємо моделі з попередніх колекцій, у вас є шанс купити брендову вечірню сукню за надзвичайною ціною!

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan