Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Камерне весілля або чому невелику кількість гостей - це добре

Камерне весілля або чому невелику кількість гостей - це добре

Попри те, що великі галасливі велелюдні весілля дуже популярні, безліч пар відмовляються від цього вибору. І замість цього організовують невелику камерне весілля. Це може бути виключно сімейне свято або тільки для найближчих друзів і сім'ї. Ось кілька аргументів на користь того, щоб провести маленьку камерне весілля.

Кожному гостю можна присвятити більше часу

Одна з найбільш чудових частин невеликого весілля - це час, який ви можете присвятити кожному гостю. Нема потреби укластися в три хвилини часу, тому що у вас ще чергу, з ким поговорити в триста персон. З невеликою кількістю гостей ви можете приділити кожному стільки часу, скільки захочете і насправді насолодитися спілкуванням. Вся атмосфера свята більш розслаблена, без напруженості і нервів. І нема потреби замислюватися про те, як правильно привітати і подякувати всіх присутніх гостей.

Інтимна атмосфера

Якщо тісне коло і інтимна атмосфера є тим, чого ви чекаєте в день свого весілля, невелика камерне весілля - ідеальний вибір. Немає потреби контролювати натовп гостей і координувати їх. Чим менше людей, тим менш напруженим і нервовим буде подія. І тим більше ви зможете отримати задоволення від події.

Додаткові можливості планування

Якщо ви хочете невелике весілля, то порівнюючи з пишною, реальність полягає в тому, що у вас буде набагато більше варіантів як місця, так і сценарію проведення. Оскільки вам необхідно розраховувати на 10-20 гостей, а не на 200, - це істотно розширює пошук і бронювання унікальною локації.

Зниження весільних витрат

Хоча ви, безумовно, можете витратити стільки ж грошей на невелике весілля, скільки і на велику, все ж цілком ймовірно, що камерна подія обійдеться вам дешевше. Оренда невеликого залу коштує дешевше, харчування, подарунки, розміщення гостей при необхідності. Все це відбивається на весільному бюджеті. А якщо ви мрієте зіграти весілля на Мальдівах? Набагато простіше і дешевше в такому випадку. Тобто, розраховуючи на невелику кількість гостей, ви маєте більше свободи і гнучкості у виборі, на що варто витрачати.

Більше уваги нареченого і нареченої один до одного

Можливо, найвагомішим аргументом вибрати невелике весілля є те, що у вас буде набагато більше часу, яке ви можете присвятити виключно один одному в цей важливий і щасливий для вас день. Вам не потрібно буде витрачати час і сили, щоб знайти свою половинку в натовпі гостей. Вам не потрібно буде постійно вибачатися, щоб відійти від групи друзів або родичів. Ви можете більшу частину дня зосередити на тому, заради чого власне це все - на своєму улюбленій людині і вашому єднанні.

Дорогі наші наречені! Весільний салон "Гранд Ажур" пропонує вам широкий асортимент аксесуарів для весілля! Наші консультанти - фахівці з великим досвідом і високою кваліфікацією. Вони підберуть аксесуари, ідеально відповідні до вибраної вами сукні та відповідають вашому бюджету.

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan