Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Кілька порад щодо вибору весільної сукні для високих наречених

Кілька порад щодо вибору весільної сукні для високих наречених

Багато дівчат низького і середнього зросту заздрять довгоногим красуням. Саме таких вибирають для конкурсів краси і модних показів, саме "під них" дизайнери створюють свої колекції, продумуючи кожну модель з точністю до сантиметра. Високі дівчата завжди виглядають ефектно, особливо якщо вони, до того ж мають стрункими ногами і видатними формами. Такі ніколи не залишаються непоміченими і незмінно приковують погляди навколишніх!

Але так чи легко нареченій високого зросту вибрати весільну сукню? Які фасони виглядають на довгоногих дівчат вигідно, а від яких моделей краще утриматися? З чим може зіткнутися висока українська дівчина під час вибору сукні для свого весілля, враховуючи, що в нашій країні переважає середній зріст?

Перший і головний порада - не впадати у відчай! У кожному весільному салоні обов'язково знайдуться моделі, які підійдуть для високого зросту, тому почніть примірку з таких суконь. Хто знає, можливо, це саме ваш варіант?

Подумайте також і про те, що більшість суконь розраховане на наречених середнього зросту, які обирають взуття на підборах. Дівчина середнього зросту стає вище, надягаючи каблук, і навіть може зрівнятися з високою нареченою. Тим, кого природа нагородила довгими ногами і великим зростанням, носити взуття на підборах зовсім не обов'язково, а іноді навіть надмірно. Тому, відмовившись від каблуків, можна сміливо приміряти сукні для "середніх" наречених, які використовують каблуки, щоб здаватися вище.

Що стосується силуету, то один з найбільш безпрограшних варіантів для високої красуні - рік. Цей силует не тільки не виходить з моди останні кілька років, він вигідно підкреслює лінії фігури, а за рахунок спідниці, нагадує риб'ячий хвіст, весільний образ виглядає водночас елегантно і розкішно. Як альтернативи можна розглянути прямий силует облягає спідницею або вільної спідницею в підлогу. При другому варіанті допустимо розріз, що демонструє красу і стрункість довгих ніг.

Якщо природа нагородила вас високим ростом, але вашу фігуру не можна назвати ідеальною і стрункою, універсальним рішенням є плаття з корсетним ліфом і спідницею А-силуету або ж вільної спідницею з легкої тканини. Талія візуально стане стрункішою, пишні стегна будуть приховані, а апетитний бюст - ефектно підкресленим. Також для високих дівчат в тілі підійдуть і пишні корсетні сукні, які перетворять наречену в розкішну даму-аристократку.

Власницям високого зросту і ідеальних параметрів, які обрали для одруження теплу пору року, сама природа веліла подумати про коротких весільних сукнях. Особливо шикарно буде виглядати асиметрична спідниця, подовжена ззаду, або облягає фігуру плаття з такого ж плану спідницею вище колена.А от щодо взуття на підборах високою нареченій варто задуматися - а чи потрібна їй така взуття з її ростом? Можливо, слід подумати про туфельки на низькому ходу або на зовсім невисокому каблучку.

Дорогі наречені! Весільний салон "Гранд Ажур" пропонує вам найкращі весільні сукні на будь-який розмір і зростання! Якщо вподобана вам модель не підійшла по довжині або обсягами - не турбуйтеся. Наші майстри здійснять професійну підгонку обраного вами сукні під ваші параметри.

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan