Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Леді в мереживах - 4 весільних суконь для романтичної нареченої

Леді в мереживах - 4 весільних суконь для романтичної нареченої

Мереживо - давно вже стали класикою весільного образу. Вони ніжні, вишукані і чарівні. Якщо ви хочете в день свого весілля надіти мереживне весільну сукню, пропонуємо звернути увагу на 4 найкрасивіших мереживних весільних сукні від весільного салону Гранд Ажур.

Lathes от Lanesta

Чудово ніжний, що летить А-силует, мереживний ліф з глибоким ілюзорним вирізом і довгими просторими рукавами з найтоншого шифону. Спідниця з невеликим шлейфом виконана з цільного мережива, покритого тонким шифоном.

Heady Salvia от Daria Carlozi

Поєднання стриманість скромності і ненав'язливою сексуальністю. Закрите весільну сукню Heady Salvia виконано з цільного мережива, покритого тонким шифоном, що додає образу нареченої романтичний настрій. Закритий ліф з довгими рукавами і глибоким декольте, прикритим прозорим шифоном поєднується з зворушливо відкритою спинкою, прикрашеною бісерними нитками.

Miranda от Belleza e Lusso

Найтонше біле мереживо складного візерунка на атласну основою кремового кольору - приголомшливо стильний і стриманий образ. Футболка прямого крою перехоплено в талії тонким паском з маленьким бантиком.

 Deny от Lussano Bridal

Ви завжди мріяли про пишне мереживній весільній сукні? Зверніть увагу на весільну сукню Deny від Lussano Bridal. Мереживний ліф з довгими рукавами з витонченим декольте і ілюзорною відкритою спинкою. І пишна спідниця зі шлейфом з мереживною обробкою.

Записуйтеся на примірки, дорогі наречені. Мереживні весільні сукні чекають вас в салоні Гранд Ажур.

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan