Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Мінімалістичні весільні сукні від салону Гранд Ажур

Мінімалістичні весільні сукні від салону Гранд Ажур

У той час, як одні наречені вибирають для себе сукні з багатошаровими спідницями, шлейфом і великою кількістю обробки, інші роблять вибір на користь комфортного мінімалізму. Просто і зі смаком. Стильно і зручно. Красиво і природно. Салон "Гранд Ажур" підготував ексклюзивні рішення для таких наречених!



Яке воно - мінімалістичне весільну сукню?

 

Перш за все, це коротке весільні сукні. Мереживні або атласну, коктейльне або молодіжне, з невеликим шлейфом або асиметричною спідницею - будь-яка така рішення можна віднести до мінімалістичного, хоча б шляхом довжини спідниці і мінімальної кількості обробки (або ж повної відсутності декору). У нашому салоні представлений широкий асортимент коротких весільних суконь на будь-який смак!

А що робити, якщо наречена не хоче надягати коротке плаття? Чи є мінімалістичні весільні сукні довжини міді або максі?

 

Один з видів мінімалістичного стилю - діловий. Це може бути і пряме плаття по фігурі з спідницею міді, і весільний костюм "верх + спідниця" або "верх + штани". Просто, стильно, елегантно. І практично - такий костюм можна надягати і на інші урочисті заходи, змінивши весільні аксесуари на інші, відповідну святу.

Що стосується довжини максі, то найбільш універсальне рішення - весільну сукню в грецькому стилі. Вільний крій такої сукні підійде всім - і струнким нареченим, і дівчатам в тілі, і майбутнім мамам. Але - не ампіром єдиним! Наприклад, довге весільне плаття з повітряними рукавами - ніжно, чуттєво і романтично! Невагомі тканини іповітряні рукавчики надають образу невагомості, а єдиний аксесуар - тонкий поясок на талії - підкреслює первозданну жіночу красу. У такій сукні можна і вінчатися! Або така ж повітряна максі-спідниця в поєднанні з ліфом на бретелях - теж просто і вишукано. Нічого зайвого! Та й чи потрібен декор при такому вбранні, якщо його функція - доповнити природну красу нареченої? Особливо вигідно буде виглядати таке вбрання виконаний з шовку - повітряний, ніжний і переливається при будь-якому освітленні!

Ще одне універсальне рішення - все та ж повітряна спідниця з вільним ліфом "американка". Сама конструкція ліфа підходить будь-який нареченій незалежно від типу фігури і ширини плечей, а вільний крій підкреслить стрункість і візуально приховає великі форми. Чудовий варіант для сучасних і практичних нареченої!

 

А для оригінальних і сміливих дівчат найкращим рішенням буде плаття з обтислий верхом і спідницею асиметричної форми. Трохи максі, трохи міді або міні, закритий ліф, який найбільш підійде для такого варіанту. Стильно, сексуально і привабливо - така сукня точно не залишиться без уваги!



Дорогі дівчата! Якщо ви задумалися про мінімалістичного весільній сукні - салон "Гранд Ажур" поспішає запропонувати вам кращі брендові моделі від провідних європейських дизайнерів! Ми впевнені, що серед усього нашого асортименту є сукня, створена спеціально для вас!



Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan