Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Нестандартний підхід до образу нареченої

Нестандартний підхід до образу нареченої

Ви теж вважаєте, що нареченій у день свого весілля не обов'язково треба одягати пишну весільну сукню багато прикрашену різним камінням і паєтками, але при цьому хочете бути елегантною і вишуканою? Тоді ця стаття для вас! Розгляньмо альтернативні образи нареченої, які тільки приживаються в Україні, але вже давно користуються популярністю на Заході.

Вкорочені та асиметричні весільні сукні

Якщо ви володарка гарних струнких ніг, а найголовніше витончених кісточок, тоді це саме те рішення, яке ви так довго шукали.

Несподіване брючне рішення

Погодна, наречена у штанах у день свого весілля, це останнє про що можна подумати, уявляючи її образ. Якщо ви готові до такого нестандартного підходу, тоді сміливіше, таку наречену точно ніхто не обійде увагою і обговорюватимуть, з гарного погляду, ще дуже довго!

Трохи суворої сексуальності.

Саме строга сексуальність, це той елемент, який кожній нареченій бракує, який привнесуть у ваш образ весільні сукні-сорочки. До речі, можливо це найуніверсальніше рішення, тому що дозволити собі надіти таку сукню може кожна наречена без розбору. У ньому не треба думати про недоліки фігури, чи відчуття комфорту протягом усієї весільної церемонії та банкету.

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan