Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Основні поради щодо вибору одягу для передвесільного знімання Love Story

 Основні поради щодо вибору одягу для передвесільного знімання Love Story

Передвесільне знімання Love Story (історія кохання нареченого і нареченої) - традиція порівняно недавня, але вже встигла прижитися серед сучасних пар. Хтось інсценує правдиву історію знайомства, відтворюючи дрібні деталі, аж до кольору носової хустки, хтось придумує свою казку, хтось "пише" історію, засновану на загальних інтересах. А хтось ставиться до знімання love story як до репетиції перед весільної фотосесією. Для фінальних кадрів наречена іноді навіть одягає весільну сукню, куплене або взяте в прокат спеціально для цієї знімання.

Але як би не ставилися до такої знімання молоді, і в якому б стилі вона не була витримана, існують якісь загальні правила, про які ми з радістю розповімо вам!

Перш за все, слід пам'ятати: яку б тематику для фотосесії love story ви не вибрали, вам потрібно слідувати дрес-коду цієї тематики. Наприклад, для романтичного знімання надіньте вечірню сукню, для пляжної - легкий сарафан з морським принтом.

Вибір місця для фотосесії - друга після тематики завдання. Як і дрес-код, місце повинно повністю відповідати обраній темі і сюжетної лінії. Гармонійність передвесільного фотографування не менш важлива, ніж гармонійність самого весілля!

Не менш важливим фактором є сумісність образів. Тому фотографи та стилісти рекомендують ретельно продумувати всі деталі гардероба нареченого і нареченої, а при необхідності звернутися до фахівця, який підбере образи, відповідні обраної тематики.

Пора року не грає ролі для інтер'єрного знімання, але є одним з головних факторів підбору одягу при зніманні на природі. Так, взимку це можуть бути шуба, дублянка, а якщо підходящої верхнього одягу немає - теплий светр і кардиган. Одяг для літньої love story повинна бути легкою, без масивних деталей. Восени добре виглядають капелюх, жакет або плащ, а навесні - квіткові візерунки на одязі.

Крім усього іншого, одяг для фотосесії love story повинна бути комфортною і затишною. Пам'ятайте, що комфорт - запорука природної поведінки, а природні емоції - це те, без чого передвесільна фотографування НЕ буде яскравим і наповненим радістю, любов'ю і щастям!

Нарешті, макіяж і аксесуари. Зайве говорити, що і те, і інше, повинно бути в тон і одязі, і загальної концепції фотосесії. Для макіяжу рекомендується використовувати професійну косметику, стійку до будь-яких погодних умов.

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan