Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Підбираємо наряд під характер

Підбираємо наряд під характер

Особистість людини - це те, від чого залежить багато: і вчинки в певні ситуації, і реакція на те, що відбувається, і сприйняття світу, і ... навіть смакові переваги! Тому, дорогі дівчата, чим краще і глибше ви зрозумієте свій характер, тим легше буде визначитися зі чином на весілля.

Свадебное платье benedikt

Найімовірніший тест є визначення по Майєру Бріггсу - для того, щоб визначити свою особливість, необхідно пройти кілька завдань, заснованих на бінарному відборі. В результаті ви дізнаєтеся комбінацію, яка характеризує саме вас: наприклад, ESFJ (тип - екстраверт, людина-сенсорик, чутливий і раціональний).
Існує 16 типажів - нумо підберімо весільну сукню під кожен з них!

Залежність вибору від результату тесту

Сотні ресурсів в інтернеті нададуть вам можливість пройти тест, після чого ви отримаєте результат-код з 4 букв з певною розшифровкою, які визначать ідеальне для вас сукні.

ЕNTJ: екстраверт, переважає інтуїція і логічне мислення. Гармонійний костюм для такої дівчини - сукня-русалочка, як Мakko від весільного салону Гранд Ажур.

INTJ: інтроверт, Інти, активно логічне сприйняття і раціональне мислення. Оптимальний наряд - це мереживні оздоблення (Soperro).

ESTJ: екстравертна особистість-сенсорик, мислить логічно. Модниця, швидше за все, зупиниться на прямому вбранні (Хілайе).

ISTJ: інтровертний тип, сенсорне сприйняття, працює логіка. Такий модниці буде імпонувати щось нестандартне, етнічне, з закритим верхом (Rose).

ENFJ: відкрита дівчина, покладається на інтуїцію і почуття - їй, безперечно, сподобається образ з напівпрозорої тканини (Ульвіє).


Як діє ця залежність?

Свадебное платье meriel

Наприклад, доведено, що дівчата-екстраверти найчастіше вибирають щось стримане і пряме, ніби свою протилежність. Інтровертам ж ближче образи пишні і царствені - такі красуні скромні, проте наряди вибирають царствені і розкішні.

Модниці, в чиєму тип особистості переважає раціоналізм, носять частіше мереживо, ніж прямі орнаменти. Ті, хто керуються її величністю Інтуїцією, вважають за краще летять і пишні оздоблення.
Неможливо купити весільну сукню відразу ж - доведеться приміряти десятки варіантів, серед яких якийсь зачарує вас настільки, що ви не зможете уявити себе в чомусь іншому.

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan