Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Поради щодо вибору весільного взуття

Поради щодо вибору весільного взуття

Часто нареченої повністю зосереджуються на виборі весільної сукні, практично не залишаючи часу на взуття. Але це не правильно. Ви не повинні нехтувати весільним взуттям, навіть якщо вона буде закрита сукнею. Правильно обране взуття зможе зробити ваш наряд привабливіше.

"Цариці черевички"

Взуття - це один з найважливіших весільних аксесуарів, тому вибирати її потрібно ретельно. Комфорт і стиль - це два основні чинники, про які ви повинні подумати при виборі. Є кілька корисних порад, які слід пам'ятати, коли ви відправляєтеся за покупкою "Царицині черевички".

По-перше, ваші туфлі повинні відповідати вашому весільної сукні. Підбирайте взуття, відповідну стилю вашого плаття, стежачи за тим, щоб вони відмінно поєднувалися один з одним. Наприклад, не зовсім біле плаття відмінно виглядає з взуттям кольору перламутру або слонової кістки. Ще одним популярним варіантом є срібне взуття, бо вона ідеально підійде до будь-якого типу сукні. Але є момент, срібло - холодний відтінок. Таким чином, щоб плаття і взуття поєднувалися ідеально, відтінок сукні, в тон взуття, повинен бути "холодним".

По-друге, в пріоритеті при виборі весільної взуття повинен бути комфорт. Навіть і не думайте про те, що ви зможете носити туфлі на високих підборах протягом усього дня. Каблуки і комфорт - поняття взаємозаперечний. Туфлі на високих підборах можуть виглядати просто чудово, але пам'ятайте, що вам належить провести на ногах більшу частину дня. Перш ніж купувати весільні туфлі, приміряйте їх і переконайтеся, що вони досить зручні, щоб проходити в них весь день, не пошкодивши ноги і не ос портів собі настрій в такий відповідальний день.

По-третє, перед покупкою туфель розгляньте тканину вашого весільного плаття. Щоб підібрати ідеальну пару взуття, ви можете принести зразок тканини від сукні. Незалежно від того, з якої тканини виготовлено ваше плаття, сатин буде чудово виглядати разом з ним. Крім того, вибираючи взуття, враховуйте місце проведення весілля. Якщо вечірка буде проводитися на відкритому повітрі, весільні туфлі з мережива і шовку не підійдуть, бо вони можуть легко спачаться землею і травою.

І на останок...

На вибір весільної взуття нареченої ще впливає зростання її нареченого. Якщо ви виходите заміж за високого чоловіка, то каблуки будуть хорошим варіантом. Але, щоб не виглядати вище свого майбутнього чоловіка, варто вибирати туфлі на низькому ходу. Тоді ви обидва будете почувати себе комфортно.Не турбуйтеся, вибір весільного взуття не так складний, як може здатися. Просто дотримуйтесь цих порад, і ви зможете підібрати ідеальне взуття для вашого весілля.

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan