Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Посібник з вибору зимової весільної сукні

Посібник з вибору зимової весільної сукні

Зимове весілля дуже романтичне. Точно сказати не можна, що саме надає їй особливого шарму. Можливо, вся справа у морозному повітрі, пухнастому снігу чи новорічному настрої. Але, однозначно, вона більш особлива, ніж будь-яку іншу, більш традиційну пору року!


Що таке зимове вбрання нареченої?



Усталена думка полягає в тому, що взимку буде дуже холодно. Значить треба шукати вихід у вигляді шубок, накидок та іншої мішури. Розбиваємо стереотипи, це негаразд. У день весілля у вас буде така кількість адреналіну, що ніякого холоду вам не страшний. Ні, ми не говоримо вам бути оголеною по-максимуму, але повірте, весільного плаття з довгими рукавами вам буде цілком достатньо. Хоча й зовсім забувати про шубки не варто, особливо якщо планується фотосесія на відкритому повітрі.



Вам чудово підійдуть сукні не тільки з довгим рукавом, але і з ¾ рукавом. Також дуже елегантно виглядатимуть сукні з довгими рукавами з мережива. Один знаменитий модний критик якось сказав, що весільні сукні фасону «Русалка» у поєднанні з мереживним рукавом, начебто створені для весілля.



Ще однією корисною порадою вам буде віддати перевагу сукні з більш важкої тканини. По-перше, така сукня дійсно буде більш логічно, з суто візуальної точки зору, виглядатиме взимку. А по-друге, вам у ньому буде набагато тепліше, ніж у його аналогу з тонкого мережива.

Щодо довжини, навіть якщо ви володарка найкрасивіших ніг у світі, краще віддайте перевагу класичним довгим платтям. Додатковим аргументом на користь цієї поради буде те, що під довгу сукню ви зможете взути весільні чобітки, які вас грітимуть більше, ніж витончені туфельки. Пам'ятаєте прислів'я: тримай ноги у теплі, а голову у холоді? Ось це саме той випадок. Також величезний плюс у тому, що зараз велика кількість дизайнерів, спеціально для «зимових наречених», випускає чудові колекції весільних Угг.

Що стосується фасону, то зі зрозумілих причин збереження тепла, рекомендуємо віддати перевагу більш пишним сукням. Повітряний прошарок теплого повітря під вашою спідницею чудово зберігатиме тепло і не дасть вам замерзнути.

Ну і на завершення, хотілося б сказати кілька слів щодо кольору.

свадебные платья свадебные платья свадебные платья

Для зимового весілля ніколи і в жодному разі не вибирайте сукню чисто білого кольору! Це основна заборона. Білий колір має масу тепліших його відтінків. Це і даймонт вайт, і айворі, і шампанське, і беж, і мокко.

Особливо хотілося б затримати увагу мокко. Так, це далеко не «білий» колір, але його поєднання з білим мереживом – це неперевершено!


Будьте прекрасні в день свого весілля, і щасливі у подружньому житті!

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan