Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Пудровие весільні сукні

Пудровие весільні сукні

Пудова весільні сукні поступово переймають популярність у традиційного білосніжного відтінку. Знамениті модельєри представляють у своїх колекціях безліч варіантів цієї ніжної і романтичне забарвлення. Такі наряди потрібний не тільки у наречених, які відправляються під вінець вдруге, але і для першого свята.

свадебные платья  

За допомогою туалету в такому відпливу кожна наречена зможе виконати свою мрію про незвичайне вбранні. До слова, ця палітра у багатьох представниць прекрасної статі вважається класикою.

Вишукана гамма відливу

Сучасна під вінцева мода демонструє широкий спектр відтінків пудри - перлинні, ванільні, рожеві, бузкові і пастельні. Кутюр'є використовують їх для основного матеріалу, а також в якості декорування і додаткових аксесуарів.

Таке колірне рішення чудово підкреслює романтичність і жіночність дівчини. Використання повітряних напівпрозорих тканин допомагає надати образу легкості. Створюється враження, що наречена в такому вбранні ширяє по повітрю.

Переваги пудрових вінчальних моделей

Головна перевага цього відтінку - жіночність, романтичність і лаконічність. Білі наряди на перший погляд можуть здатися трохи холодними, а пудровий відлив підкреслює ніжність і крихкість.

Такі моделі не особливо відступають від традиційних норм церемонії. Але можуть стати ідеальним рішенням для тематичного торжества. Особливо актуально для бохо стилю, Провансу або винтажной церемонії.

Нюанси вибору

Сьогодні підвінцева мода пропонує нареченим свободу вибору. У ній немає строгих обмежень, тому кожна жінка зможе підкреслити свою красу будь-яким нарядом або підібрати образ з урахуванням стилістики святкування.

Насиченість відтінку і загальний ефект досягається шляхом використання різних фактур. Напівпрозорі тканини, наприклад, шифон або органза, створюють легкі і ніжні види. Жінкам більш старшого віку радимо купити весільні сукні з атласу або парчі. Вони додадуть образу елегантності і додадуть нотки розкоші.



Пудова палітра повинна бути не тільки в урочистому гардеробі, але в елементах прикраси залу. Аналогічну родзинку можна внести і в букет нареченої.

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan