Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Наймодніші весільні сукні сезону. Створюємо ідеальний образ

Наймодніші весільні сукні сезону. Створюємо ідеальний образ

За кілька місяців до призначеного визначального в життя для, коли дівчата зі статусу нареченої переходять в клуб дружин, красуні починають копітку підготовку над посиленою схудненням. Вони відвідують спа-салони, стоматологічні клініки. Все це заради бездоганного вінчального зовнішнього вигляду.  У нього включається макіяж, зачіска, аксесуари, взуття і звичайно весільні сукні.

Матеріал і фасони

свадебное платье Codakia

Струнким і високим дівчатам слід купити весільну сукню довге і зі шлейфом. Він може бути різних розмірів, але в будь-якому випадку королівський вид гарантує. Фотографії вийдуть чудовими. Цю деталь за нареченою можуть нести маленькі діточки, вона може бути всипана квітами. Останнім часом в тренді відстібаються шлейфи.

Грецький стиль

свадебное платья

В основі створення легкі летючі тканини, що сприяють підкреслення романтичності і жіночності, властивих всім закоханим. Яскрава вираженість зони декольте і асиметричність лямок прекрасно доповнять принадність крою, який відмінно приховує недоліки (якщо такі є), візуально збільшують зріст (плюс вертикальне драпірування, довгі сережки, висока зачіска), і виставляє у вигідному світлі витонченість ліній тіла.

свадебное платье Strombus

Зручність у тому, що після офіційної церемонії і фотосесії ця частина наряду легко відділяється від основного і гарантує розкутість у рухах на неофіційній частині урочистостей. Звичайний силует - «Рибка», розширюється від лінії колін, звертаючи увагу на красу стегон.

Короткі моделі

Мають безсумнівні переваги. Потрібна певна частка сміливості, щоб відвідавши весільний салон вибрати саме цей фасон. Але натомість отримуємо розкутість у рухах, неординарність, демонстрацію краси ніжок у святкове взуття, додаємо свіжості і пустощів. Дуже добре підходить для тематичних весіль, що проходять просто неба.

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan