Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Силуети «Годе» та «Русалка» чи є різниця?

Силуети «Годе» та «Русалка» чи є різниця?

Коли ми говоримо про силуети весільних суконь таких як Пишне, А-Силует, Пряме або ампір, ми відразу розуміємо, про що конкретно йдеться. Але зовсім інша історія, коли ми згадуємо такі силуети, як Русалка та Годе. Більшість наречених, та й продавців весільних суконь, вважають, що це один і той самий силует, просто назви різні. Комусь зручно говорити Годе, комусь Русалка. Але чи це так? Можливо, знання правильної відповіді на це запитання допоможе вам із вибором ідеальної весільної сукні.

Що таке сукня «Русалка»?

Цей силует характерний тим, що більшість сукні облягає фігуру нареченої. Наче обіймаючи її. На відміну від інших силуетів, його спідниця, пишна чи не дуже, починається від коліна чи навіть нижче. Найчастіше сукні таких силуетів досить прості у своєму оформленні, ставка в них робиться на спідниці, яка може бути прикрашена мереживом, складатися з різних оборок, може бути багато розшита бісером та інше.

Декілька прикладів, доступних до примірки в салоні Гранд Ажур:

То в чому ж відмінність «Годе»?

Весільні сукні силуету Годе зовні дуже схожі на Русалку, точніше практично не відрізняються. Його силует так само облягає всю фігуру, але спідниця починається не від коліна, як у Русалці, а від середини стегна! Ось і весь секрет, ось і вся відмінність. Особливістю цього силуету, з погляду зручності, є те, що в ньому зручніше ходити, за рахунок того, що з висотою спідниці збільшується і величина кроку, яку собі може дозволити наречена при пересуванні.

Декілька прикладів від нашого салону:

Який із силуетів підходить саме Вам?

Тепер, коли ви знайомі з несуттєвою різницею між цими двома силуетами, ви можете зробити правильніший вибір на користь одного або іншого при купівлі весільної сукні.

Мобільність. Силует русалка дуже витончений. Він виглядає просто чудово, карколомно, по-королівськи. І якщо ви не плануєте на своєму весіллі багато танцювати – це те, що вам потрібно. Бо жодна весільна сукня не виглядає шикарніше, ніж Русалка! Але, якщо ви все ж таки плануєте активність, вам краще віддати перевагу Годе, він більш схильний до розкутих рухів тіла. Або вам варто подумати про змінну, альтернативну сукню. Так звану заміну. А що? Зараз дуже модно серед наречених всього світу, змінювати кілька суконь у день весілля. Наприклад, на церемонії одруження одне, на фотосесії інше, під час банкету – третє.

Статура. Весільні сукні силуетів Годе і Русалка будуть ідеально виглядати на фігурі «пісочний годинник», але якщо ви маєте інші різновиди фігури, вам варто звернути увагу і на інші силуети. Поміряйте кілька, не зациклюйтесь на цих. Коли ви приміряєте різні силуети, тільки тоді ви зможете самостійно остаточно визначитися з вибором.

У своїй практиці ми досить часто стикаємося з тим, що наречена до нас приходить за одним якимось платтям, певного силуету, а в результаті, за результатами примірки набуває зовсім іншого. І вона щаслива, вона красуня, знайшла своє! І це найважливіше. Головне, щоб ви та сукня були разом, злилися в одне ціле. Щоб не було такого, що ви окремо, а сукня окремо ... Як би сильно ви його не хотіли, вам це нема до чого.

Термінологія Дуже часто навіть професіонали плутають ці два силуети, або вважають їх взаємозамінними. Тому, тут уже контроль того, що саме ви купуєте повністю лягає на ваші плечі. У цій статті ми вам привели всі ЗА та ПРОТИ, а остаточний вибір залишається завжди за вами. Чекаємо на вас на примірки!

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan