Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Стилі весілля: романтика літнього саду

Стилі весілля: романтика літнього саду

Один з найромантичніших весільних стилів для теплої пори року - весілля в саду. Тінисті дерева, зелені газони, яскраві квіти, блакитне небо над головою і повітря, наповнений дзвоном келихів і пристрастю поцілунків молодят. Що може бути прекрасніше? Однак же, для організації такого весілля слід врахувати кілька нюансів, яких немає в організації весільного банкету в приміщенні. Розглянемо їх!

Квітковий рай




Живі квіти, що ростуть на клумбах, не тільки красиві, але і наповнюють повітря своїм ароматом. Хіба це не чудово? Але якщо при плануванні весілля в ресторані молоді можуть вибрати фітодизайн інтер'єру по своєму смаку, то в разі літнього весілля в саду, навпаки, доведеться підлаштовувати стилістику свято під уже існуючий ландшафт і вже висаджені квіти. Така необхідність може йти всупереч з мріями і побажаннями молодят, особливо нареченої, але якщо даний фактор не бентежить, можна сміливо приступати до організації святкування весілля в літньому саду!

Банкет відбудеться в будь-яку погоду!

Від несприятливих погодних умов ніхто не застрахований! Примхи матінки-природи часом відштовхують молодят від ідеї провести банкет просто неба, але ця проблема - не з розряду нерозв'язних. На випадок, якщо на весільний вікенд обіцяють дощ, можна взяти напрокат тент або намет. Можна також обладнати територію химерними парасольками. Таким чином, навіть негода не зіпсує свято нареченому, нареченій і їх гостям.

Пісні і танці

Ще один момент, який потрібно врахувати при плануванні весілля в саду або парку - музичний супровід. Запросіть ви одного тільки діджея, дует, який співає під інструментальну фонограму або цілий живий бенд, вам необхідно заздалегідь продумати, де розмістяться музиканти. Врахуйте також, що гості рано чи пізно кинуться в танок, тому плануйте локацію музикантів з урахуванням місця під танцмайданчик.

Правильний вибір весільної сукні

Плануючи весілля на природі, нареченій необхідно враховувати, що довге весільна сукня може доставити масу незручностей. Поділ довгої спідниці буде постійно торкатися землі або чіплятися за травинки. Це не тільки незручно, але і до середини дня плаття буде мати досить неестетичний вигляд. Тому рекомендуємо нареченим відмовитися від наряду зі спідницею в підлогу і розглянути інші варіанти. Тим часом, відмовлятися від шлейфу зовсім не обов'язково, якщо шлейф відстібається до сукні. Радимо також вибрати взуття на танкетці або низькому ходу: ходити на підборах по саду не тільки незручно, але й небезпечно.

Зимове весілля в саду

Не тільки влітку можна зіграти весілля на природі! Засніжені дерева та скрипучий під ногами сніг - прекрасна можливість влаштувати свято у вигляді зимової казки! В цьому випадку необхідно ставити намет і кілька потужних обігрівачів, але, повірте, воно того варте!

З точки зору ряду технічних моментів підготовка літнього весілля в саду трохи складніше, ніж організація свята в банкетному залі ресторану. Але свято на природі, романтична фотосесія при природному освітленні серед живих квітів - з цим не зрівняється ніяке зручність ресторанного святкування! Тому весілля в саду - це прекрасний варіант для пари, яка бажає влаштувати дійсно оригінальний і незабутнє свято для себе і гостей!

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan