Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Створюємо чуттєвий образ нареченої

Створюємо чуттєвий образ нареченої

Якщо ви хочете в день свого весілля виглядати не просто красиво і ніжно, хочете відійти від стереотипу, хочете вразити свого нареченого, та й усіх гостей своєю природною сексуальністю, тоді вам треба лише трохи її підкреслити. Та саме небагато, перебір тут буде зайвим. Весілля все ж таки не вечірка, а офіційний захід. Тому, стандарти дрес-коду дотримуватися все-таки доведеться. А ось як це все поєднати, як поєднати вашу чуттєвість і вінчальне вбрання, ми вам якраз і порадимо.

Уникаємо власних звичних стандартів

Це, мабуть один із найпростіших варіантів. Якщо в житті ви серйозна офіс-леді, яка дотримується корпоративного стилю одягу, то ніжна сукня, для вас, вже і буде тією гранню, яку ви переступите у своєму весільному образі. Створіть ніжний романтичний образ, це розкриє вас всім з нового боку.

Підкресліть найсильніший свій бік

У вас витончені чуттєві плечі та шия – підкресліть їх. Ви володарка шикарного погруддя або гарних струнких ніг – зробіть на цьому акцент!

"Нічна сорочка"

У колі кіно- та поп-зірок усього світу, зараз це один із найпопулярніших образів, коли вони хочуть публічно продемонструвати свою сексуальність. Думаю, коментарі до цих суконь зайві.

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan