Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Топ зимових трендів в декорі весілля

Топ зимових трендів в декорі весілля

Зима - чудовий час, щоб купити весільну сукню в Києві і виконати свою казкову мрію. Зимове весілля - це завжди невелика казка, яка дозволить втілити безліч цікавих ідей. Це відмінна можливість підібрати елегантну весільну сукню з закритим верхом. Важливим в організації церемонії є декор, про що піде мова нижче.

Паєтки

Безліч маленьких блискіток завжди виглядають яскраво і святково. Блиск надає обстановці особливого шарму і урочистості. В якості основи можна використовувати будь-які кольори.

Свічки

Важлива частина свята, без якої неможливо обійтися. Надає романтичності, ніжності, що відбувається. Підкреслює сімейний затишок свята.

Шишки

Це відмінне сезонна прикраса, яке створить необхідну атмосферу зимового дива. З ними все буде виглядати дивовижно. Дизайнери навіть придумали стильний дизайн мереживних весільних суконь, які припадуть до смаку справжнім модницям.

Оксамит

Оксамитові тканини володіють заспокійливим властивостям і справляють незабутнє враження. Невелика стрічка на сукні, у волоссі, туфлі, сумочка, рукавички - варіантів використання полотна безліч. Оксамит - досить важкий матеріал, про що не слід забувати. Вибирайте тільки найбільш комфортні варіанти, щоб не погіршити образ.

Хвоя

Один з головних атрибутів зими. Його люблять використовувати в якості декоративного елемента для оформлення приміщення. Надає свіжості і новизни. Дуже добре поєднується в різних квіткових композиціях. Можна зробити оригінальні пам'ятні подарунки для гостей.

Пряжа

Надає домашнього затишку і тепла урочистої події. У модному весільному салоні в Києві вже з'явилися відмінні в'язані наряди, стильні накидки, теплі пледи.

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan