Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Весільна сукня для другого шлюбу

Весільна сукня для другого шлюбу

У минулі часи повторні шлюби зустрічалися рідко. Одружитися було прийнято раз і назавжди, отримати розлучення було дуже складно, і в повторний шлюб вступали, в основному, вдівці та вдови. Згідно з традиціями минулих часів повторно виходить заміж наречена одягала чорний весільний наряд. Одягати білу сукню для другого шлюбу заборонялося, оскільки білий наряд вважався символом невинності. Фата для другого весілля теж не використовувалася - з тих же причин. Пізніше традиція "пом'якшала" до необхідності присутності чорної деталі на весільному вбранні.

Сьогодні, коли другий, третій або навіть четвертий шлюб перестав бути чимось дивовижним чи незвичайних, якихось особливих традицій, що стосуються весільної сукні для повторного шлюбу, немає. Деякі наречені, які виходять заміж повторно, навіть фату надягають, і нічого в цьому дивного немає! Фата втратила свій первісний сакральний сенс і в сучасному світі використовується як гарний аксесуар і данина поваги традиціям минулих часів. Якщо "символ невинності" надягають вагітні наречені, то чому б і жінці, повторно відправляється в загс, що не надіти фату, якщо вона цього хоче?

Немає ніяких певних критеріїв для вибору весільної сукні для повторного шлюбу. Найголовніше - щоб воно подобалося нареченій і підходило їй за віком і типом зовнішності. В іншому - вирішувати тільки їй! Найпопулярнішими варіантами для повторного весілля є весільні сукні в мінімалістичному стилі. Але якщо, наприклад, наречена мріяла про пишну сукні, а в день першого весілля з якихось причин не склалося, то чому б не виконати свою мрію "з другої спроби"? Якщо першого весілля як такої не було, то чому б не дозволити собі розкіш відзначити другий важливий день так, ніби це вперше і назавжди?

Вечернее платье для свадьбы

Якщо, навпаки, перше весілля була галасливою, а другу хочеться відзначити без зайвих урочистостей, можна подумати і про вечірній сукні. Таке рішення практично в тому плані, що, на відміну від весільного, вечірнє вбрання можна надягати і на інші урочисті випадки - досить лише правильно підібрати макіяж і аксесуари.

Дорогі наречені! Який би за рахунком не була ваша весілля, ми з радістю допоможемо вам вибрати сукню для свята! Будь то весільну або вечірню сукню, наші майстри підженуть його по вашій фігурі, якщо воно вам подобається, але не підійшло за розміром.

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan