Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Весільна тіара: все, що ви хотіли знати про неї

Весільна тіара: все, що ви хотіли знати про неї

Тіара вважається виключно королівським прикрасам, яке титуловані особи надягають на світські вітання. Проте, цей аксесуар широко популярний і серед звичайних дівчат - як весільні прикраси. Адже весілля - це подія, на якому наречена відчуває себе принцесою або королевою!

Чому б не скористатися привілеєм коронованої особи і не надіти тіару, нехай навіть не таку розкішну, яка всього кілька днів тому була на Меган Маркл!

Трішки історії

Імовірно батьківщиною "праотця" тіари є Стародавній Єгипет. Фараони носили на голові золоту пов'язку (діадему), тим самим, підкреслюючи свій статус. пройшли століття, і золота пов'язка трансформувалася в корону, а в кінці 18-го століття з'явилося жіноча прикраса, оброблене дорогоцінними каменями - прототип сучасної тіари.

Хто і коли має тіару?

Як вже було сказано вище, спочатку тіари носили виключно титуловані дами і виключно на світські вітання. Причому пані виключно заміжні! Або нареченої - в день весілля. Вважалося, що, виходячи заміж, жінка ставала гідною такої розкоші. У сучасному світі це витончена прикраса надягаютьзнаменитості - актриси, співачки, моделі - для дефіле по червоній доріжці або участі в церемонії вручення престижної премії. І, звичайно ж, нареченої усього світу нерідко вибирають тіару в якості весільного аксесуара, щоб хоч на один день відчути себе в ролі принцеси! А ось запрошені на весілля гості тіари не вдягають. Коли мова йде про весілля, носіння тіари вважається виключно правом нареченої.

Як правильно вибрати тіару для весілля?

Вибір тіари залежить від двох чинників: тип зачіски і тип особи. Так, круглолицьої нареченій слід подумати про тіару або діадеми з загостреним кінцем, нареченій же з квадратними рисами підійде прикраса зі стразами, рівномірно розподіленими по ньому. Власницям трикутної особи бажано зупинити свій вибір ветувати візерунку. Дівчатам з овальними рисами личитиме будь-яка тіара. Але за однієї умови - зачіска повинна бути простою (це можуть бути укладені розпущене волосся) і без додаткових прикрас. До масивних шедеврів перукарського мистецтва тіара не підійде.

Дорогі наречені! У нашому салоні "Гранд Ажур" представлені весільні тіари різних форм і розмірів! Не відмовляйте собі в розкоші стати королевою на один день! Тим більше, що ваша тіара чекає вас в нашому салоні!

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan