Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Весільні фото: тренди 2018 року

Весільні фото: тренди 2018 року

Ще якихось сто років тому весільна знімання була однаковою для всіх: молодята вирушали в фотостудію, де фотограф робив кілька знімків зі штатива. Коли з'явилися портативні фотоапарати, що стали більш мобільними фотографи приїжджали в загс, щоб зняти кілька кадрів з молодими та їхніми родичами. Сьогодні ж весільна фотосесія - це повна свобода вибору сюжету і локації, можливість створити цілу фотоісторію! І хоча кожна пара шукає індивідуальний підхід до фотосесії, все ж є деякі тенденції, властиві тому чи іншому часу.

Сьогодні ми познайомимо вас з весільними фототрендами 2018 року!

Перш за все, репортажна зйомка відтісняє на задній план постановного кадра. І хоча, звичайно ж, жодна фотосесія нареченого і нареченої не обходиться без постановки і позування, в моду входить єство. Під час зйомки репортажу молодята поводяться найприродніше, і завдання фотографа - найбільш точно передати їх емоції.

У весільних образах нинішнього сезону актуальна драматичність. Те ж саме стосується і фотозйомки. Насиченість кадру подіями, пейзажами, почуттями, діями - все це must have, якщо наречені йдуть в ногу з часом і дотримуються цього руху в усьому, що стосується весілля.

Також в моду входить гра світла і контрастів. Він володіє достатнім рівнем майстерності і тонким художнім баченням фотограф відразу побачить, як вигідно можна використовувати природне і штучне освітлення, спалах, а також фільтри для подальшої обробки фотографій.

Принципово новий тренд у весільній фотографії - зйомка в стилі fashion. Якщо наречена вибирає собі модне плаття від іменитого дизайнерського бренду - чому б не вибрати фотосесію, гідну сторінок глянцевого журналу? Відчути себе моделлю зі світовим ім'ям, селебріті на червоній доріжці - чому ні? І привід знаменний, і мода диктує!

Який би стиль для своєї фотосесії ви не вибрали, слід пам'ятати, що кінцевий результат залежить від правильного вибору весільного фотографа. Не забувайте, що у кожного фотографа є свої "коронні страви", тобто, види зйомок. І навіть якщо подруга рекомендує вам фахівця, який працював на її весіллі, це не означає, що цей фотограф підійде для роботи в стилі, обраному вами. Не полінуйтеся витратити час і знайти фотографа, який створить вашу неповторну весільну історію!

Приходьте на примірки в наш весільний салон Гранд Ажур, і ми підберемо для вас ідеальне весільну сукню для ідеальної фотосесії!

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan