Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Весільні модні тренди: вінок нареченої

Весільні модні тренди: вінок нареченої

Церемонія одруження Гая Річі і його коханої Джекі Еслі розбурхала сучасних наречених і уявлення про вінчальну моду. На голові нареченої була відсутня фата. Дівчина прикрасила свою зачіску розкішним і елегантним вінком з квітів. Такий тренд опанував цілому світові, тому наречені не тільки думають, як купити весільну сукню, але і підібрати під нього цей стильний аксесуар.

Богемний вінок вважається яскравим акцентом образу, тому сьогодні він займає провідну позицію серед інших варіантів головних уборів представниць прекрасної статі. Тіара, капелюшок, вуаль відходять на другий план, поступаючись місцем цьому елементу.

Особливості вигляду

Літній сезон одруження проходить під прапором квіткового віночка. Вони ідеально підходять для світських раутів, гала-вечерь. Сучасні модниці гарантовано стежать за врученнями світових премій знаменитостям. Відомі актриси, співачки і шоу-діви прикрашають цим аксесуаром свої граціозні зачіски.

Квіткова композиція бездоганно підійде під вишукані довгі весільні сукні, а також під коктейльні варіації, моделі в етнічному стилі. Вона гармонійно підкреслить красу аристократичного, богемного і кантрі вигляду.

Вирушаючи в весільний салон, рекомендуємо підібрати елегантний образ з цим головним убором, наприклад, гармонійно він виглядає з легкими нарядами з весняно-літніх колекцій. Представниці прекрасної статі здатні зробити флористичний акцент на своїй розкішній зовнішності, при цьому зовсім не важливо яка довжина волосся. Аксесуар ідеально підкреслить довгі кучері, стильну коротку стрижку "боб" та інші варіації.

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan