Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Весільні сукні для невисоких дівчат

Весільні сукні для невисоких дівчат

Краса - властивість, яке цінується індивідуально. На жаль, соціальні умовності виробляють в нас комплекси, з якими кожен бореться по-своєму. Якщо ви переживаєте через свій невисокий зріст в переддень головних в житті урочистостей, то турбуватися не варто, оскільки сучасні майстри творять чудеса, надаючи в розпорядження красунь весільні сукні, що підкреслюють все ваше пишність.

Правильний вибір

Свадебные платья для невысоких девушек

Модель, вигідно підкреслює принади фігури, доповнена стильними аксесуарами, забезпечить нареченій бездоганність на церемонії, фотосесії, банкеті і гуляннях і без високого зросту. Знайти потрібно фасон, який буде відповідати особливостям вашої фігури і візуально її «витягне».

А-силует

Свадебное платье Blyss

Крій додасть кілька сантиметрів і приховає наявні недоліки в складанні. Зверніть увагу на об'ємну спідницю. Однак не варто дуже старатися. Ефект може бути зворотним.

Грецький стиль

Свадебное платье Betta



Справа в красивих струмуючих тканинах, прекрасно облягають фігурку, а завищена талія візуально подовжує ніжки. Цьому сприяє і акцентування на лінії декольте за допомогою декору бісером і камінцями.

Невисоким дівчатам можна купити весільну сукню, наділяти силует зі спідницею в підлогу. Стилізований під «русалочки хвіст» невеликий шлейф витягує силует.

Асиметрія в крої ще один дієвий метод підкоригувати зростання, викликаючи інтерес незвичайними дизайнерськими рішеннями. У ньому можна приховати тілесні недоліки, але повненькі дівчата повинні з обережністю підходити до таких моделей і віддавати перевагу класичним нарядам.

Способи трошки «підрости»

Свадебное платье Mariana

Відвідавши весільний салон, поцікавтеся стильними аксесуарами, які зроблять вас витонченішими і трішки вище. Мова про шлейфи, що кріпляться до спідниць гачками або ґудзик, довгі рукавички вище ліктя з акцентом на витонченість рук. Повненьким нареченим краще скористатися квітковими браслетами або біжутерією. Дуже виручає взуття на платформі. Висока шпилька теж варіант, але витримати її цілий день буде складно. А щасливий настрій нареченої не повинно затьмарювати нічого.

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan