Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Весільні сукні з мереживною спиною

Весільні сукні з мереживною спиною

Бути ефектною, елегантною і спокусливою відразу - це мрія кожної дівчини, що стосується образу нареченої. Здійснити її допоможуть витончені весільні сукні, в крої яких передбачена мереживна спина. Вони в тренді кілька сезонів і виходити з моди не збираються. Залишається лише узгодити обраний фасон з тематикою урочистостей.

Як правильно підібрати

свадебное платье

Перша умова - класичний європейський стиль святкування. Далі звертаємо увагу на якість - акуратні рядки. Окремо оглядаємо мережива: вони повинні бути еластичними і м'якими, щоб облягати фігуру щільно, не створюючи дискомфортних відчуттів. Приділіть увагу Пуговка, паєтками, бісеру. Приміряючи, відчувайте кожну деталь - крім зовнішньої краси, необхідно зручність.

свадебное платье

Відсутність корсетів або чашок ставить умови до білизни, який мав би бути видимими крізь тканину. Купити весільну сукню з мереживною спинкою значить потурбуватися про зачіску, яка не буде заважати його демонстрації. Фата також повинна бути короткою і повітряної. І разом з рукавичками гармоніювати малюнком, кольором і фактурою з усім нарядом. В аксесуарах віддайте перевагу мінімалізму.

Видове різноманіття

свадебное платье

Прямий силует підкреслить жіночність. Чи не скучности додадуть декольте, вишивки, асиметрія в драпіровці, і звичайно мережива на спинці і рукавах. Виріз може завершуватися комірцем, плечі напіввідкриті з короткими або рукавами до зап'ястя.

свадебное платья

Для пишних нарядів характерний багатошаровий поділ (атлас, шовк, батист). Різні форми вирізу в поєднанні з багатим декором зроблять наречену казковою принцесою.

свадебное платье

Приталений силует «рибка» з глибоким декольте, суцільний мереживною спиною і довгим рукавчиком - ніжна, романтична і цікава модель. У декорі використовуються також витончені ґудзик, що підкреслюють спокусливість спинки.


свадебное платья

Закриті ажурні плечі і виріз «човник» застосовні в повністю закритих варіантах нарядів, які пропонує весільний салон. Декоруються стрічками, атласним поясом. Напіввідкриті моделі з закритим ліфом і рукавами різної довжини сподобаються дівчатам, що не боїться експериментів навіть в такий відповідальний день.

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan