Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Весільні сукні з відкритою спиною - найкрасивіші моделі

Весільні сукні з відкритою спиною - найкрасивіші моделі

Сміливим дівчатам, яким не притаманні забобони, які мають бездоганну фігуру, слід звернути увагу на весільні сукні з відкритою спинкою. Вони гармонійно доповнять ваші внутрішні риси.

свадебное платье juliane

Витончена оголеність в деяких елементах крою - це пікантно і вишукано одночасно. Сучасні матеріали і модельні варіації дають можливість використовувати їх не тільки в весняно-літньому сезоні, але і в холодну пору року, доповнивши туалет палантинами, шалями, накидками, болеро, шубки. Дизайнів обробки кілька:

  1. форма кругла з застібкою ззаду в нижній частині шиї;
  2. прозора - виріб суцільне з фатіновим «вирізом» або зробленим з прозорого капрону;
  3. V-подібний - один з найпоширеніших, глибина вирізу може бути лаконічною, або досягати талії.


Мереживні

свадебное платье HILI

Легке ажурне полотно завжди виглядає фешенебельно. Можна купити весільну сукню короткого прямого крою, що підходить для будь-якої тілесної конституції. Бавовна, шовк або атлас виступають в ролі основної тканини. Додатковий декор можна не використовувати. Обтислий з трапецієподібної спідниці, русалка, прямі зі шлейфом - найбільш потрібні фасони.

Пишні

свадебное платье

Класика з елементом оголеності дозволяє показати оригінальність в разі одночасного перебування в традиційних рамках. Летить об'ємний поділ забезпечується багатошаровим фатином. Більш стриманий шовк або шифон з під'юбник.

Наряди зі шлейфом

свадебное платье OCTOBER

Подовження Подолу додасть жіночності і запам'ятатися назавжди. Довжина різна - до метра або до трьох. Стиль силуету спокійний, трохи розширюється від стегна.

Короткі

свадебное платье donatin

Для оригінальних прихильників нетрадиційного стилю церемоній весільний салон пропонує фасон міні. Поширені звужений крій, що облягає і завищена талія. Використовується гладка матерія, шлейки виконуються з прошви і гіпюру з об'ємними вишивками, аплікаціями, обробкою стразами, бісером, перлами.

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan