Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Весільні традиції, від яких можна з легкістю відмовитися

Весільні традиції, від яких можна з легкістю відмовитися

Світ змінюється, а з ним і традиції. Те ж стосується і весільного свята. Весілля - особисте свято для двох, їм вирішувати, як він пройде. Але гості очікують традиційних елементів - біла сукня, викуп нареченої, і т.д. Але це ваше свято, не бійтеся зробити його таким, як подобатися вам, не намагайтеся відповідати чиїмось вимогам. А ми підготували 10 звичаїв, від яких запросто відступитися.

Біле вбрання нареченої

Весільну сукню звикли бачити білим. Але ж є стільки чудових відтінків, чому від них відрікаються на догоду іншим? Купити весільну сукню можна таких тонів - кремового, айворі, золотистого, світло-персикового, світло-рожевого, і т.д. Такі моделі знайдуться в весільному салоні Гранд Ажур, і наречена буде блищати в оригінальному вбранні.

Хіба це не втомлює - стояти в банкетному залі і вислухати привітання від кожного запрошеного. Вони ще й поради дають.


Однакові сукні дівчаток

Якщо фасон не йде, що робити? Не підходить колір, довжина не та. Чому обов'язково однакові?

Довгі тости

Якщо немає бажання посміхатися не завжди смішним жартів, попросіть розпорядника весілля не підіймати тему тостів. Гості навіть не помітять, головне, щоб свято було веселим.

Наречений і наречена не бачать один одного до церемонії

Деякі пари вирішують не бачитися до весілля. Даний звичай йде з давніх часів, коли шлюби були договірними. На щастя, у нас не часто вирішуються на такі жертви.

Кидання букета нареченої

Багато хто вважає ритуал принизливим. Вибудовування в ряд незаміжніх дівчат, щоб вони ловили букет. Прекрасній статі не до вподоби такий ритуал, для багатьох вийти заміж - не єдина мета в житті.

Сторона нареченої, сторона нареченого

У банкетному залі розсаджують людей згідно з тим, кому вони припадають родичами, друзями, колегами, і т.д. Буває, один з секторів практично порожній. Уникайте цього і об'єднуйте гостей.

Викуп нареченої

Комусь подобається, комусь ні. У день свята стільки переживань, а тут ще викуп. Тим більше жінці може не сподобається, що її "викуповують".

Обряд зняття фати

Це вже дійсно пережиток минулого. У стародавні часи обряд мав сенс, а зараз дівчата часто відмовляються від нього.

Дівчата - дружки, хлопці - дружби

Найкращий друг нареченої - чоловічої статі. Що робити, раз найкращий друг не може стати свідком з боку нареченої? Запросити менш важливого людини на цю роль? Можливо, від закону - дівчата тільки подружки, чоловіки тільки дружби, відмовитися нелегко, але хто сміливий і рішучий здатний створити тренд.

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan