Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Весільний образ нареченої 2019

Весільний образ нареченої 2019

Всі наречені намагаються не тільки підібрати гарні, але і сучасні весільні сукні. Під вінцева мода в кожному сезоні пропонує величезний достаток різних виконань, наприклад, стильні фасони і силуети, незвичайну палітру відтінків.Всі наречені намагаються не тільки підібрати гарні, але і сучасні весільні сукні. Під вінцева мода в кожному сезоні пропонує величезний достаток різних виконань, наприклад, стильні фасони і силуети, незвичайну палітру відтінків.

Вінчальний образ в цьому році

свадебные платья  свадебные платья

Вирушаючи в весільний салон, Ви помітите безліч цікавих моделей. Рекомендую звернути увагу на:

  • фасон «принцеса». Сьогодні такі варіації вважаються традиційними, оскільки мають обтислий ліф з красивим вирізом і хвилясті спідниці. А-подібний крій дозволяє підкреслити талію і декольте, приховати від сторонніх очей недосконалості ніг і стегон. Ці вироби підходять абсолютно всім дівчатам.

  • елегантний шлейф. Цей елемент викликає захоплення, про нього мріють усі дівчата з дитинства. Безумовно, він додає в атмосферу урочистості благородство, аристократичність і велич. Достаток асортименту дозволяє підібрати кожної нареченої свій унікальний лук;
  • силует «русалка» або «риб'ячий хвіст». Ідеально підходить для наречених, які відрізняються стрункістю і сексапільністю. Цей наряд бездоганно підкреслить витончені вигини фігури, зробить акцент на перевагах власниці. Кутюр'є пропонують різні способи декорування - мереживні вставки, бісер, перли, флористичні або геометричні візерунки - це все буде гармонійно поєднуватися з «русалкою»;

  • мереживні моделі. Ажур ручної роботи в усі віки цінувався стильними красунями. Вінчальний наряд в такому виконанні підкреслює жіночу витонченість і граціозність, додає представниці прекрасної статі романтичність і вишуканість. Тонке переплетення ниток у вигляді візерунків може бути представлено як основний елемент або у вигляді декору.

Озвучені тренди знаходяться на піку популярності в 2019 році. Вони можуть стати втіленням класики або екстравагантності, головне правильно підібрати гаму тонів.

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan