Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Вибираємо весільна сукня за типом фігури: Яблуко

Вибираємо весільна сукня за типом фігури: Яблуко

Фігура типу "яблуко" досить поширена. Вона характеризується об'ємним бюстом, виступач животом м порівняно плоскими сідницями, приблизно однаковою шириною плечей і стегон, стрункими ногами і відсутністю лінії талії. Це той тип фігури, який дозволяє не тільки приховувати, але і показувати.

Відсутність явно вираженої талії у дівчат "яблук" компенсується наявністю апетитного бюста. Внаслідок правильно обраного весільної сукні можна ефектно підкреслити це гідність, а заодно ненав'язливо приховати недоліки. Втім, і недоліками особливості фігури назвати можна досить умовно, адже кожна жінка по-своєму красива!

Які ж весільні сукні підійдуть для фігури типу "яблуко"?

Перший оптимальний варіант - весільна сукня в грецькому стилі. Завищена талія зробить акцент на грудях, а вільного покрою спідниця замаскує відсутню талію і округлий живіт. До того ж як і будь-яке плаття вільного покрою, весільну сукню в грецькому стилі додасть образу нареченої трохи легкості.

Другий оптимальний варіант - весільні сукні А-силуету з корсетним ліфом. Корсет допоможе змоделювати лінію талії і одночасно підкреслити бюст, а пишна спідниця приховає широкі стегна і плоскі сідниці. Ліф "сердечко" не рекомендується, найкращий варіант - верх з рукавами (або широкими бретелями) і виразним декольте. Приклад поєднання верху і спідниці А-силуету - весільну сукню Akara (Lanesta).

Нарешті, пишні весільні сукні також підійдуть для фігури "яблуко". Широка спідниця не тільки приховає, але і візуально збільшить обсяг стегон, і фігура шляхом цього буде виглядати пропорційно. Щоб привнести в весільний образ трохи легкості, виберіть модель з верхньої спідниці, виконаної з легкої тканини. Наприклад, Marcella (Lussano Bridal), або NB-034 (Naviblue).

Свадебное платье 18049

Не рекомендується вибирати сукню з вузькими бретелями або відкритими плечима (за винятком випадку з використанням накидки). Також не можна вибирати наряди з заниженою або підкресленою лінією талії.

Дорогі наші "дівчини-яблучка"! Природа наділила вас особливостями - і стилісти нашого салону допоможуть вам вибрати сукню, яке вигідно підкреслить ці ваші особливості! Наші консультанти - професіонали, які знають свою справу. Довірте їм створення свого весільного образу - і цей образ гарантовано буде ідеальним!

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan