Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Вірна супутниця. Про сумочку нареченої і її вміст. Частина 2

Вірна супутниця. Про сумочку нареченої і її вміст. Частина 2

Противники вважають, що кращий контейнер для зберігання особистих речей під час церемонії - головний свідок. Головний обов'язок головною дружки - бути корисною нареченій. Але жарти в сторону, поговоримо про серйозні аргументи, підготовлених весільним салоном Гранд Ажур.

свадебная сумочка 4

  1. Купівля сумки - зайві витрати. Весілля - витратна подія, що вимагає вкладень. А даний аксесуар є не дешевим, особливо якщо вона сподобалась брендова річ.
  2. Вона стає важкою, втрачає форму. Після "комплектації" сумочки, вона створює зайве навантаження на плечі або спину жінки. Зазвичай на церемонію воліють брати клатчі або маленькі вироби. Складно вмістити всі речі, а якщо це вдається, то аксесуар втрачає форму.
  3. Не завжди підходить до весільної сукні. Справа не в фасон або колір, в цьому складнощів немає. Люди звикли, що наречена постає без сумки, тільки у фаті, або накидці / плащі взимку.
    Вибір будь-яких аксесуарів - завжди складний і довгий етап. Замість того, щоб витрачати час і гроші, можна купити весільну сукню шикарної якості.
  4. Є шанс скористатися допомогою близьких. Наприклад, покласти речі в кишеню нареченого, віддати родичам, друзям, свідкові.
  5. Більшість вважає - названа повинна тримати в руках букет і руку нареченого. Без інших предметів можна обійтися..

свадебная сумочка 3

Доводи логічні, але, не дуже добре виглядає наречена, нишпорити в кишені нареченого. І не завжди зручно просити свідка знайти в сумці необхідні предмети.

свадебная сумочка 2

З іншого боку, навіщо винуватиці свята сумка? У день обряду її оточують родичі, друзі, дружки. У разі необхідності існує прекрасна можливість звернутися до мами або подруги, вони допоможуть розв'язувати будь-яку проблему.

свадебная сумочка

У нас звикли вважати, що дружка повинна вирішувати непередбачені ситуації на будь-якому етапі святкування. Вважається, що вона може взяти досить місткий виріб і покласти речі першої потреби.
Наприклад, запасні колготки, туш для вій, пудру, рум'яна і помаду - щоб підправити макіяж. Невидимки, паперові та вологі серветки, навіть запасні панчохи / колготки чудово поміщаються в сумку подружки.

свадебная сумочка 1

Наречену звикли бачити без сумки, або з зовсім маленьким виробом. Для головної подружки подібних обмежень немає. Головне, щоб вона підходила до вбрання за кольором і стилю, вміщала необхідні предмети.
Це справа смаку, якщо дівчина хоче взяти невеликий клатч, то немає підвалин або традицій, які забороняють це. Уже в наступній частині читач знайде поради, що покласти в сумочку.

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan