Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Все про вечірніх суконь: класифікація, різновиди, актуальність

Все про вечірніх суконь: класифікація, різновиди, актуальність

Вечірні сукні - один з найпопулярніших предметів гардероба кожної представниці прекрасної статі. Вони підкреслюють жіночу красу і витонченість, створюють неймовірну атмосферу урочистості ісліпучості. Відвідуючи весільний салон, багато дівчат відзначають величезний достаток різних видів виконання - фасон, крій, декор. Як правильно підібрати цей стильний туалет? Для цього слід трохи розібратися в різновидах і класифікаціях такого модного напрямку.

Які бувають наряди?


Сьогодні особливо актуальні такі види вечірнього туалету:


  • моделі з оголеною спинкою. Ці варіації гармонійно підкреслюються сексуальність власниці, але не опускають до межі вульгарності. У більшості випадків представлені повністю закритим передом, що додає в образ
  • родзинку;вироби з подовженими рукавами. Вони удають більш повсякденним, але при поєднанні з довжиною максі у Вас вийде святковий строгу цибулю. Виготовляються з оксамиту і трикотажної матерії. Комбінуючи з гіпюровим верхом, дівчина підкреслить свою романтичність і сексуальність;
  • варіації з бретельками. Віддаючи перевагу таким туалетів, модниця здатна створити легкий жіночний образ. Бретелі можуть бути виконані з щільної тканини, напівпрозорої сіточки або бездоганного ажуру.

Купити вечірню сукню також можна мереживне, атласну, шифонове і з інших матеріалів. Кожна дівчина зможе підібрати собі свій ідеальний наряд по комфортної довжини - міні, максі, міді. Дизайнери демонструють у своїх колекціях широкий асортимент фасону і крою, наприклад, популярні стилі Годе, риб'ячий хвіст, Ампір, А-силует, грецький, «принцеса». Елементи прикраси також можуть бути різними - ажур, вишивка, аплікації, геометричні та фольклорні мотиви.

вечерние платья

Представлені варіанти вигідно підкреслять красу і приховають нелюбий «родзинки» фігури. Збережіть у вигляді жіночність і романтичність, віддайте перевагу такому гардеробу.

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan