Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Все, що потрібно знати подружкам нареченої

Все, що потрібно знати подружкам нареченої

Дружка - почесне звання, що припускає велику відповідальність. Це гостям дозволено просто веселитися і насолоджуватися святом, але це не стосується головної помічниці нареченої.

Дівчина зобов'язана в усьому допомагати майбутній дружині, стати її правою рукою. Вона організовує дівич-вечір, виконує прохання, наприклад, дізнається, де придбати вечірні сукні.

З приводу останнього пункту - часто винуватиці свята хочуть народити своїх дружок в однакові наряди. Весільний салон Гранд Ажур володіє колекцією ідеальних суконь різних фасонів. У нас можна купити вечірню сукню для свята і обрядити подружок в однакові оплачені.На плечі подруги лягає багато зобов'язань, але є серед них найважливіші.

Влаштувати дівич-вечір

Остання "гулянка" перед заміжжям дуже важлива і до неї ставляться з особливим трепетом. Наречена пояснює, кого хоче бачити на вечірці, а дружка займається запрошеннями і організацій.Вона зобов'язана попередити гостей, забронювати місце заходу, продумати стиль, зайнятися фінансовими питаннями (хто оплачує) дрес-код і т.д.

Продумати про подарунок

Традиційно на дівич-вечорі підносять подарунок. Бажано подарувати щось корисне для шлюбу, і мова, звичайно ж, не йде про міксери і комбайнах. Існує кілька варіантів, наприклад, білизна. Напівпрозорі, невагомі халатики, пеньюари, ажурні комплекти білизни і т.д. Якщо боїтеся, не вгадаєте з розміром, подаруйте сертифікат в магазин. Сертифікат в парфумерний або ювелірний магазин - також хороший варіант, як і квитки в СПА-салон для наведення лиску перед весіллям

Запастися бездонною сумочкою

Майбутня дружина в руках тримає тільки букет з квітами, але ж напевно доведеться підправити макіяж. Допоможе свідок - вона обов'язково повинна покласти в сумку найнеобхідніші речі для нареченной.В список входить: туш в тон, пудра, рум'яна, паперові та вологі серветки, пластир, нитку (в тон сукні) з голкою, таблетки (від болю голови, шлунка ), прозорий лак (або навіть запасні панчохи / колготки), пилку для нігтів, невидимки, шпильки. Предмети допоможуть усунути наслідки непередбачуваної ситуації.

На святі свідок повинна бути на чеку, а значить не переборщувати зі спиртним. Якщо підсумувати, то вона головна опора нареченої, треба в усьому їй допомагати, не запізнюватися на примірки, розв'язувати проблеми під час весільного банкету. Робити все, щоб наречена залишалася щасливою і безтурботною.

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan