Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Выбираем свадебное платье по типу фигуры: груша

Выбираем свадебное платье по типу фигуры: груша

Продовжуємо наш цикл статей про вибір весільної сукні в залежності від типу фігури! І сьогодні в нашій рубриці - фігура типу "груша" або "трикутник".

Такий тип фігури характеризується крихкими плечима, невеликим бюстом і широкими стегнами. Лінія талії, як правило, окреслена слабо або не виражена зовсім. Завдання весільної сукні - створити візуальні пропорції, підкресливши крихкість плечей і замаскувавши ширину стегон.

Яке ж весільну сукню підійде для фігури "трикутник"?

Попри те, що пишний силует призначений, в тому числі і для того, щоб приховувати апетитні стегна, в такому випадку вибирати пишне весільну сукню потрібно обережно. Спідниці з важких жорстких тканин девушкам- "грушам" протипоказані. Від кілець-нижніх спідниць також слід утриматися. А ось багатошарова пишна спідниця з тонких матеріалів - це вихід.

А ось ліф весільної сукні повинен підкреслювати витончені плечі і візуально додавати об'єм їм і грудей. Для цього підійдуть такі різновиди ліфа, як "човник", V-подібний, ліф на широких бретелях або зі спущеними плечима. Рукави-ліхтарики також будуть виглядати органічно. Вітається горизонтальний декор ліфа (вишивка, об'ємні аплікації) і талії (пояс, бант, обробка пір'ям). Простіше кажучи - добре все, що наголошувати на плечах і бюсті, головне - не перестаратися з декором і аксесуарами!

Нарешті, можна зупинити вибір на кольоровому весільній сукні яскравого соковитого відтінку! Тим більше, що кольорові сукні для весілля - один із трендів сезону!

свадебные платья свадебные платья 

Якщо лінія талії не виражена, її можна змоделювати за допомогою корсетного ліфа. Присутню лінію талії - підкреслити аксесуарами, але не зміщувати акцент на талію з верхньої частини.


І це - далеко не всі весільні сукні для фігури "трикутник", які ми можемо вам запропонувати! Ваше ідеальне плаття чекає вас в салоні "Гранд Ажур". Запишіться на примірку, а наші стилісти-консультанти допоможуть вам зробити правильний вибір. І не поспішайте засмучуватися, якщо модель, яка вам сподобалася, не підійшла за розміром - в нашій майстерні вам підженуть сукню по вашій фігурі.

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan