Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Якість весільної сукні. Як його перевірити?

Якість весільної сукні. Як його перевірити?

У наш час купити весільну сукню не проблема. Питання, що це буде за сукню? Який у нього буде зовнішній вигляд та які у вас особисто критерії вимог до якості придбаного вами товару? Так, багато хто скаже «а навіщо платити більше, якщо одягну я його один раз!». Певна логіка в цьому, звичайно, є. Але також підключається питання самоповаги. Можна піти на ринок і купити там весільну сукню навіть за 3-4 тисгрн. Але королівським весільним вбранням, таким нарядом, на яке заслуговує кожна наречена, його назвати буде складно. Це буде щось, зовні схоже на весільну сукню. Воно буде виготовлене з дешевої тканини, всі прикраси на ньому будуть посаджені на клей, який буде видно під ними. Тому, якщо бюджет вашого весілля не передбачає великих витрат на вбрання нареченої, краще за ті ж гроші, купіть собі не офіційну урочисту сукню, а може вечірню сукню, але білу, якщо вже так хочеться бути в білому. Або, мабуть, це буде костюм. Додатковою перевагою такого вбрання буде ще й те, що у своєму житті ви його зможете надіти ще раз. А не покласти у шафу і через десятиліття показуватимете її своїм дітям, онукам та правнукам.

Але в цій статті ми говоримо про традиційні урочисті весільні сукні. І постараємося більше не відгалужуватися від основної теми.

Наш весільний салон працює тільки з якісним товаром від відомих європейських та американських виробників весільної та вечірньої моди. Тому й говорити ми будемо про те, що означає слово «якість» у розрізі такого товару як весільну сукню, якщо вже стаття про нього.

Декоративные элементы свадебного платья должны быть пришиты

Ознаки якісної брендової весільної сукні:

- навіть найдешевша, більш-менш якісна, брендова сукня не може коштувати дешевше 350$ (за винятком розпродажу весільних суконь салону минулих сезонів) у перерахунку в національну валюту. Це аксіома. Якщо плаття коштує дешевше, у вас є додатковий привід придивитися до нього і зрозуміти в чому підступ.

- всі брендові весільні сукні прикрашені лише пришитими оздоблювальними матеріалами. Якщо сукня прикрашена бісером, камінням або ще чимось, все і завжди має бути пришито! Жодного клею! Тим більше такого, що ви одразу помітите! Несумлінні виробники намагаються заощадити на цій статті витрат під час виробництва. Завжди дешевше швиденько приклеїти, ніж сидіти і все вручну пришивати. Так-так, саме вручну. Саме так прикрашають свої сукні брендові дизайнери. Це копітка робота.

Качество свадебных платьев - как проверить?

- кількість нижніх спідниць. У якісній весільній сукні їх має бути: верхня спідниця (та що красива), її подюбник, кілька шарів фатина (3-5), нижній подюбник. За рахунок такої кількості шарів, спідниця вашої сукні буде тримати форму, а не сумно спадати вниз. Для ефекту ще більш пишної спідниці можна скористатися спеціальними подюбниками у вигляді кілець (кільця). І тут теж з'являється перевага кількості спідниць самої сукні. За рахунок цих шарів не буде видно кільця. Якщо ви одягнете кільця під дешеву неякісну сукню, їх буде видно на зовнішній частині. Це некрасиво і одразу видає дешевизну вбрання.

Обращайте внимание на ачество и количество нижних юбок

- Корсетоутримувачі. Це спеціальні широкі гумові стрічки, вшиті до корсету з його внутрішньої частини. Вони застібаються окремо від корсету, тим самим створюючи додаткову підтримку корсету. Це особливо актуально для популярних зараз моделей, як весільні сукні з відкритим верхом.

- Блискавка. Якщо корсет вашої сукні на блискавці, а не на гудзиках, як у деяких моделях, то вона обов'язково має бути прихованою. Її повинно бути видно. Деякі виробники, для краси, нашивають на верхню накладку, яка ховає блискавку, гудзики. Створюється імітація того, що ваш корсет застібається на безліч дрібних гарних гудзиків, а не блискавку. Це не акт якоїсь там економії виробників або щось таке. Це зроблено скоріше для зручності майбутніх наречених. Так як застебнути корсет на безліч гудзиків досить складно, а ось на блискавку швидко і ефективно. А нашиті гудзики, просто прикраса.

- якість нижніх спідниць. Вони не повинні бути повністю синтетичними. Синтетика не дасть вашому тілу дихати. У сукні буде жарко та дискомфортно. А оскільки до тіла будуть найближче саме нижні спідниці, їх це стосується в першу чергу. Будьте тут дуже пильні. Хоча ці спідниці і не мають бути на 100% натуральними! Повністю натуральна тканина не тримає форму і дуже сильно мнеться. Тому, певна домішка синтетики має утримуватися. Для нижніх спідниць кількість синтетичних матеріалів може бути до 30%.

Качество основного материала платья - самое важное

- Якість основного матеріалу сукні. І знову хочеться поговорити про синтетику. Всі ми знаємо, що синтетика це погано, жарко та ще й негарно. Синтетика надає дешевизни зовнішньому вигляду. Це про дешеву 100% синтетику. Але домішка якісного синтетичного матеріалу має бути для того, щоб ваша весільна сукня тримала форму і не м'ялася. Отже, для верхнього шару тканини домішка може змінюватись від 20% до 40%, і це буде нормально.

- Кісточки. Якщо вибране вами весільне плаття на жорсткому форменому корсеті, зверніть увагу на якість вшитих в нього кісточок, то за рахунок чого він тримає свою форму. По-перше, сама кісточка має бути максимально м'якою та еластичною. Вона не повинна створювати вам дискомфорт ні при ходьбі, ні при сидінні або якихось рухах тіла включно з поворотами і танцями до упаду))) По-друге, вона повинна бути щільно вшита всередину корсета! Кісточки повинні бути не просто пришиті до корсету з внутрішньої сторони стрічками, або чимось подібним до того, а саме вшиті у внутрішні шари. Сам корсет якісного вінчального плаття, складається з декількох шарів, що забезпечує йому: жорсткість, щільність та форму. Саме в ці шари і вшиваються кісточки. Хоча, це теж треба окремо відзначити, є виробники, які у своїй майстерності дійшли до такого рівня, що роблять «досконалі» корсети взагалі без кісточок, тільки на виточках. Але таких повірте обмаль, і з такими корсетами треба бути обережним. Так як вони часто зшити на певні типи фігури, і не факт, що це ваш тип.

- чашки. Щодо чашок у корсеті. Це практично та сама історія, що і з кісточками. Вони мають бути заховані глибоко всередині. Фабричні чашки є елементом сукні, який має бути видно покупцю. Але може бути виняток. Воно стосується не фабричних чашок, а додаткових. Якщо груди дівчини замалі, і в чашці залишається багато вільного місця, в салоні вам можуть запропонувати поставити додаткову чашку.Її вже, природно, всередину сукні ніхто не вшиватиме. Ви запитаєте, а чого таке лихо з розмірами стандартних чашок? Річ у тому, що розміри фабричних чашок в основному залежать від вихідного розміру сукні та прораховуються за принципом стандартів маси тіла та зростання. Або з розрахунком на регіон розповсюдження. Наприклад, в американських сукнях чашка завжди буде більшою, ніж у європейських, при тому, що сукні будуть одного розміру.

Милі дівчата, дуже сподіваємося, що всі наші поради, які ми даємо вам шляхом статей у нашому блозі, будуть максимально корисні для вас. Читайте нас і далі, запевняємо, в ньому ви завжди знайдете відповіді на безліч питань, що вас цікавлять!

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan