Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Якою має бути сукня для вінчання?

Якою має бути сукня для вінчання?

Вінчання - дуже зворушливий, красивий ритуал, який залишається в пам'яті назавжди. У православ'ї сім'я займає особливе місце: кожен з подружжя несе відповідальність за певний аспект спільного життя. Чоловік відповідальний за щастя сім'ї, є її главою. Дружина - берегиня домашнього вогнища, її міцною духовної основи. Весільні сукні для вінчання повинні відповідати деяким критеріям, відмінним від весільного вбрання

Що важливо в наряді для вінчання?

свадебное платья

Нареченим рекомендується серйозно поставитися до вибору і купити весільну сукню в одному кольорі: біле або світлих відтінків. Забудьте про темні сукні, слово «наречена» позначає світла, безневинна, чиста, невідома для чоловіка (нареченого). Принципово важливо виглядати слушно: кремовий, карамельний, білосніжний, світлий беж, ніжно - рожевий тон.

Важливі особливості сукні для вінчання

Зверніть увагу на довжину наряду - сукня має бути в підлогу або до коліна. Дівчата, які віддають перевагу витонченість і елегантність, зупиніть свій вибір на вбранні зі шлейфом. Вінчання - духовна традиція, яка проводиться в святому храмі, тому убір повинен бути закритим. Класичний варіант: сукня з закритими плечима, рукавами (по сезону), невеликим декольте, повністю закритою спиною. Якщо у вас планується офіційне одруження і вінчання - вибрати набагато складніше.

Заздалегідь сплануйте всі деталі, відвідайте весільний салон, зверніться за допомогою до досвідчених консультантів або зшийте на замовлення - тоді ви точно не прогадаєте. Якщо захід запланований на літо, звичайно, довгий рукав буде недоречний. В такому випадку, відкритий наряд можна доповнити аксесуарами: палантин, боа, болеро з мережива, елегантну мереживну шаль або накидку.

Стиль може бути будь-яким, але не вульгарним: класичний А - силует, в підлогу, до коліна, середньої довжини. У холодну пору року буде непогано вибрати шубку з натурального або штучного хутра в тон сукні - вона зігріє і не допустить зайвої розкутості в образі. Руки повинні бути закриті - якщо на вулиці жарко і наряд з короткими рукавами або взагалі без них, наречена повинна надіти легкі мереживні рукавички.

свадебное платье для венчания 1

Не варто забувати про правильну взуття - вінчання досить тривалий процес, який має на увазі багато стояти. Пам'ятайте, що плаття, свічки, ікони не можна дарувати або продавати - ці речі свято зберігаються протягом усього життя.

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan