Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Зелена палітра – цікава ідея оформлення весілля.

Зелена палітра – цікава ідея оформлення весілля.

Щоб використовувати зелену весільну палітру, не обов'язково виходити заміж у лісі чи саду. І ми наведемо вам незаперечні докази цього у нашій статті.

Для нареченої

У той час, як зелені весільні сукні зовсім не в тренді, все ж таки є способи застосувати цей колір у вашому образі. Подумайте про туфлі, або про весільний вінок, букет або атласну стрічку-пояс у тон сукнях подружок. Коли ви і ваші подружки нареченої стоятимуть поруч, скоординованість кольору виглядатиме приголомшливо.

Для подружок нареченої

Палітра можливих варіантів суконь для подружок варіюється від ніжно бірюзово-м'ятного до насичено трав'яного, від смарагдового до темного ялівцевого. Необхідно лише вибрати та узгодити стиль вбрання. Ваші подружки будуть чудові!

Перемішайте відтінки

Нема потреби дотримуватись одного відтінку для зеленого весілля, можливості нескінченні. Трав'янистий - дуже популярний та універсальний відтінок. Багатство смарагдового кольору, відбитого у сукнях подружок нареченої можуть поєднуватися з іншими пастельними відтінками зеленого. У плані декору зелений шикарно поєднується із золотом, синім, червоним, сірим та пудровим. Так що є простір для фантазії. То що? Ми вас переконали щодо весільної палітри у зелених відтінках? Приходьте на примірки з подружками у весільний салон Гранд Ажур, і наші стилісти підберуть для вас та ваших подружок шикарне вбрання

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan