Київ, бул. Лесі Українки, 23а, Печерська
г. Київ, бул. Лесі Українки, 23а, М Печерська Пн - Нд.: 11:00-19:00 (044) 362-10-57 | (067)458-70-59

Весільні тренди 2021 Covid-френдлі

Весільні тренди 2021 Covid-френдлі

Ковід завдав шкоди багатьом галузям, але особливо сильно постраждав світ весіль. Від тисяч пар, яким довелося скасувати свої великі дні, до постійних змін в державних директивах, цей важкий час як для постачальників послуг і продавців весільних суконь, так і для тих, хто вступає в шлюб.

Але замість того, щоб дозволити пандемії зіпсувати їх святкування, багато пар відреагували на нові обмеження, придумавши творчі способи максимізувати те, що вони можуть робити безпечно.

Але замість того, щоб дозволити пандемії зіпсувати їх святкування, багато пар відреагували на нові обмеження, придумавши творчі способи максимізувати те, що вони можуть робити безпечно.

Від способів провести весілля на свіжому повітрі до творчих ідей щодо забезпечення гостей засобами безпеки - це нові весільні тенденції, які з'являться в 2021 році.

Привітальні іменні пакети з маскою і САНІТАЙЗЕР

Свадебные тренды 2021 Covid-френдли:Приветственные именные пакеты с маской и санитайзером

Дезінфекційний засіб для рук і маски для обличчя стали невід'ємною частиною відвідування весілля у 2020 році. Через це пари стали включати ці предмети першої необхідності в те, як вони готують гостей до свого дня, з появою тенденції до вітальним коробкам, які містять анти-Covid-набір. Маска, пляшечка з САНІТАЙЗЕР і трохи смакоти. Але це також шанс для пар проявити творчий підхід. Від дизайну пакування або коробки до того, що знаходиться всередині, є безліч можливостей налаштувати їх відповідно до дня вашого весілля.

Тости від всіх гостей

Свадебные тренды 2021 Covid-френдли:Тосты от всех гостей

Для таких людей, як батько нареченої, заведено піднести тост на весіллі, але оскільки Covid в рази зменшив кількість гостей, з'явилася тенденція до «відкритого мікрофону», коли справа стосується тостів.

Якщо пара оточена всього 15 їх найближчими родичами та друзями, для декого це означає, що є час і відповідне середовище для того, щоб більша кількість людей сказало мови, які можуть бути більш серцевими або емоційними.

На перед пандемічному весіллі іноді були списки запрошених з сотень людей, тому на те, щоб запросити кого-небудь виступити з промовою, потрібна була б вся ніч, але оскільки це вже не так, насправді можна мати відкритий мікрофон з невеликими тостами, але щоб їх сказало більше людей. Крім того, ця інтимна обстановка дозволяє тим, хто сором'язливий або хоче розповісти емоційні історії, відчувати себе більш комфортно.

Одноярусні торти

Свадебные тренды 2021 Covid-френдли:Одноярусные торты

У той час як весільні торти раніше були величезним, багатошаровою справою, тепер нема потреби витрачати стільки грошей на те, що, чесно кажучи, більшість людей ніколи не з'їдає.

При меншій кількості людей, запрошених на весілля, пари вважають, що доцільніше вибрати одноярусний весільний торт, який не коштує так дорого і підходить для невеликого свята.

Однак це не означає, що ці торти повинні виглядати менш красивими. Фактично, в Instagram спостерігається зростання числа незалежних пекарень, що створюють неймовірно багато прикрашені одноярусні торти, які будуть чудово виглядатимуть на весільному святі.

Бранч весілля

Свадебные тренды 2021 Covid-френдли:Бранч свадьбы

Зараз багато пар намагаються максимально знизити ризики поширення вірусу на своєму святі.

Оскільки ми знаємо, що спілкування на вулиці безпечніше, ніж в приміщенні, пари переносять час весілля на раніше, щоб максимально використовувати денний час, і проводять весілля на вулиці.



Хоча ми зазвичай уявляємо собі весілля, які починаються після обіду і тривають до світанку, тенденція до бранч-весіллям полягає в тому, що пари влаштовують бранч-обід на свіжому повітрі замість вечері в закритому ресторані.



У цій тенденції розташування вирішує все. Виберіть гарне місце на свіжому повітрі та дозвольте оточенню говорити, а якщо ваше весілля буде взимку, обов'язково встановіть обігрівачі й приготуйте багато ковдр..

Заходи на свіжому повітрі

Свадебные тренды 2021 Covid-френдли:Мероприятия на свежем воздухе

Будь то вогнищеві чаші, музичні виступи, підсмажування зефіру або гри на галявині, пари знаходять цікаві способи провести час на свіжому повітрі з цілою низкою заходів, в яких можуть взяти участь всі їх гості.

Ця зміна може означати перестановку частин вашого початкового денного плану, але якщо ви перенесете святкування на свіже повітря і додасте ще кілька елементів до досвіду вашого гостя, кожен -як і раніше зможе повеселитися і відчути розваги.

Ariamo

©2008 - 2023. Салон весільних суконь "Гранд Ажур"

Розробка сайта студія Ixtlan